Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
15. november 2015
Flasket
30. november 2015
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
30
OG/FG
1070 / 1017
Bitterhet (IBU)
42,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Kilo
best pale 5
Munich mørk 25EBC 0,5
Caramalt 30EBC 0,5
Caramel malt 120 EBC 0,5

Humle og krydder

humle - gram - AA - minutter
Chinok FWH 13 11,3 % 70
Centennial 50 10,0 % 15
Centennial 50 10,0 % 2
Centennial 50 10,0 % 0

Andre ingredienser

Mesk/skyllev; 0G Gypsum og 3G CACL/10L
Mesk; Desacid 1G pr 10 liter

Meskeinformasjon

63C 20 mins,
70C 20 mins,
77C 5mins

Gjærtype

Mangrove Jack

Gjærmengde

2 pk tørr

Informasjon om gjæring

17 til 20, rise en C pr dag, 20C ut.
oksygenering 1 L i et minutt

Kommentarer


[BBcode]