Klasse
4G Kölsch
Brygget
25. september 2016
Flasket
16. oktober 2016
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
5,6
OG/FG
1,051 / 1,012
Bitterhet (IBU)
22,4 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,5l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Flaket mais 4 KG
Tysk Pilsnermalt 1.5 Kg
Candi sirup 30Gr

Humle og krydder

Pilgrim 10 Gr 60 Min
Pilgrim 25 Gr 10 Min

Andre ingredienser

Whirlfloc

Meskeinformasjon

Mesking 60 C i 30 Min
Mesking 65 C i 60 Min
Utvask 75 C i 5 Min

Gjærtype

Wlp 001

Gjærmengde

1 Liter Starter

Informasjon om gjæring

Primærgjæring i 7 Dager
Sekundærgjæring i 14 Dager

Kommentarer

Serveres iskald.


[BBcode]