Klasse
1E Münchener helles
Brygget
12. februar 2014
Flasket
16. mars 2014
Alkoholstyrke
4,6%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1,044 / 1,009
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,0l
Mengde ferdig øl
28,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner Malt 3 EBC 5117 g
Munich Malt 15 EBC 924 g
Melanoidin Malt 40 EBC 119 g

Humle og krydder

Hersbrucker 4.5% alpha 50 g 90 minutes (FWH)
Hersbrucker 4.5% alpha 20 g 15 minutes

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

1 time på 66 grader. no sparge

Gjærtype

Saflager W-34/70

Gjærmengde

3 pakker

Informasjon om gjæring

3 uker på 10 grader

Kommentarer


[BBcode]