Klasse
3A Helles bock/Maibock
Brygget
9. oktober 2014
Flasket
20. november 2014
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
37
OG/FG
1,067 / 1,018
Bitterhet (IBU)
21,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Munich malt 3.0 kg
Pale malt 3.0 kg
Crystal 200 malt 0.3 kg
Crystal 120 malt 0,2 kg

Humle og krydder

10g Chinook @ 60 min
10g Crystal @ 30 min
10g Chinook @ 30 min
10g Crystal @ 20 min
10g Crystal @ 1 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

15 min @ 45°C
15 min @ 60°C
30 min @ 68°C
10 min @ 76°C

Gjærtype

White Labs WLP833

Gjærmengde

En flaske

Informasjon om gjæring

45 dager ved 11 grader.

Kommentarer


[BBcode]