Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
30. desember 2017
Flasket
27. januar 2018
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
39
OG/FG
1060 / 1012
Bitterhet (IBU)
21,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,2l
Gjærbare ingredienser

4000 gr. Pilsnermalt, EBC 3,5
500 gr. Munich malt, EBC 15
500 gr. Munich malt, EBC 25
500 gr. Hvete flaket, EBC 0
50 gr. Carafa Special II, EBC 1150
250 gr. D-180 Candy sirup, EBC 480

Humle og krydder

25 gr. Northern Brewer, IBU 5,5, tid 01:00
10 gr. Northern Brewer, IBU 5,5, tid 00:15

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader, 60 min
73 grader, 15 min
78 grader, 10 min

Gjærtype

WLP 530 Abbey Ale

Gjærmengde

2x rør

Informasjon om gjæring

67 grader, 60 min
73 grader, 15 min
78 grader, 10 min

Kommentarer


[BBcode]