Klasse
5A Engelsk brown ale
Brygget
14. januar 2017
Flasket
28. januar 2017
Alkoholstyrke
5,8%
Farve (EBC)
31
OG/FG
1,056 / 1,012
Bitterhet (IBU)
16,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
42,0l
Gjærbare ingredienser

4.5 kg Pale Ale Malt 2-Row
1.8 kg Caramel Malt - 90L 6-Row
0.2 kg Chocolate (Briess)

Humle og krydder

100 g Fuggles (4.50 %)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

temp min
52 5
68 60
74 5
78 1

Gjærtype

Wyeast Labs #1335

Gjærmengde

3 pk

Informasjon om gjæring

et sted mellom 19 og 21 grader ettersom ølet har stått på badet med dusj

Kommentarer

Oppskriften er midlertidig ikke tilgjengelig ettersom han ene bryggeren har dratt på utveksling til New Zealand. Kan oppdrive oppskrift ved behov


[BBcode]