Klasse
3B Bock
Brygget
30. juli 2017
Flasket
20. august 2017
Alkoholstyrke
6,7%
Farve (EBC)
48
OG/FG
1,066 / 1,020
Bitterhet (IBU)
27,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
11,0l
Mengde ferdig øl
8,5l
Gjærbare ingredienser

Weyermann Munich II, 78,6%
Weyermann Caramunich III, 8,4%
Flaket hvete, 5,7%
Weyermann Caraamber, 5,0%
Weyermann Carafa III, 2,3%

Humle og krydder

Hallertau Magnum (11,9%), 7g, 90m
Perle (4,9%), 7g, 20m
Perle (4,9%), 7g, 7m

Andre ingredienser

CaCl2, 6g, mesk
NaHCO3, 2g, mesk
CaCO3, 1g, mesk
CaSO4, 1g mesk

Meskeinformasjon

BIAB + Enkel dekoksjon + Batch sparge.

14 L vann @ 52 C, 20m
Dedkoksjon av 5,6 L, 45m
Batch sparge, 3 L vann @ 75 C

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

ca 420 mrd celler

Informasjon om gjæring

Over natt i kjøleskap for å få temp ned fra 22 C til 8 C.
Pitch @ 8 C. 0,5 L /m O2 i 1 min
2 dager: 8 C
10 dager: 9 C
7 dager: 13 C

7g/L farin til karbonering

Kommentarer


[BBcode]