Weyermann Munich II, 78,6%
Weyermann Caramunich III, 8,4%
Flaket hvete, 5,7%
Weyermann Caraamber, 5,0%
Weyermann Carafa III, 2,3%
Hallertau Magnum (11,9%), 7g, 90m
Perle (4,9%), 7g, 20m
Perle (4,9%), 7g, 7m
CaCl2, 6g, mesk
NaHCO3, 2g, mesk
CaCO3, 1g, mesk
CaSO4, 1g mesk
BIAB + Enkel dekoksjon + Batch sparge.
14 L vann @ 52 C, 20m
Dedkoksjon av 5,6 L, 45m
Batch sparge, 3 L vann @ 75 C
WLP833
ca 420 mrd celler
Over natt i kjøleskap for å få temp ned fra 22 C til 8 C.
Pitch @ 8 C. 0,5 L /m O2 i 1 min
2 dager: 8 C
10 dager: 9 C
7 dager: 13 C
7g/L farin til karbonering