Klasse
8A Dry stout
Brygget
12. november 2017
Flasket
29. november 2017
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
250
OG/FG
1,056 / 17
Bitterhet (IBU)
30,1 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

What kg EBC
Pale Ale Malt 4 5
Flaket bygg (umaltet) 1 5
CARAFA SPESIAL III 0.5 1400

Humle og krydder

30g Northern Brewer, 10.04% alpha, FWH

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grd i 60 min
Mash out på 78 grd i 10 minutter

Gjærtype

M44

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

Startet gjæring ved 14-16 grd i en uke

Deretter 21-22 grd.

Kommentarer

5 gram sukker per liter til karbonering.


[BBcode]