Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 7C Belgisk wit)
Ekstra ingredienser
Kirsebær
Brygget
12. august 2012
Flasket
26. august 2012
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1047 / 1010
Bitterhet (IBU)
21,1 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,48l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

500 g Rice Hulls (0,0 EBC) Adjunct
3400 g Wheat Malt, Bel (3,9 EBC) Grain
2400 g Pale Malt (2 Row) UK (5,9 EBC) Grain
100 g Vienna Malt (6,9 EBC) Grain

Humle og krydder

30.00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Boil 60,0 min
24.00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Boil 10,0 min
34.00 g Orange Peel, Sweet (Boil 10,0 mins)

Andre ingredienser

Secondary Ingredients

2000 g Cherry (Secondary 7,0 days)

Meskeinformasjon

Mash Steps
Name Description
Step
Temperature
Step
Time
Protein Rest Add 12,02 l of water at 74,9 C 66,0 C 60 min
Saccharification Add 10,68 l of water at 89,5 C 76,0 C 15 min
Mash Out Add 8,01 l of water at 84,3 C 78,0 C 10 min

Gjærtype

Wyeast Labs #3944

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Gjæret på 20 grader i mørkt rom i 14 dager før flasking.

Kommentarer


[BBcode]