Klasse
8E Moderne porter og stout
Brygget
11. desember 2013
Flasket
28. desember 2013
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
107
OG/FG
1058 / 1018
Bitterhet (IBU)
38,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
29,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt 7 EBC 7 EBC 5500 g
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 1000 g
Roasted Barley 1100 EBC 1000 g
Chocolate Malt 800 EBC 200 g
Crystal Malt 135 135 EBC 200 g

Humle og krydder

East Kent Golding 4.4% alpha 80 g 60 minutes
East Kent Golding 4.4% alpha 15 g 5 minutes
Amarillo 6.5% alpha 15 g 5 minutes

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 degrees for 60 minutes, 78 degrees for 10 minutes.

Mek er utført med konstant sirkulasjon med over-rislingsanlegg

Gjærtype

WLP004 Irish Ale

Gjærmengde

2 glass fersk gjær

Informasjon om gjæring

Starter med 2 gjærglass og 2liter spraymalt. Satt 2 dager før bryggedag.

Kommentarer


[BBcode]