Klasse
8D Porter
Brygget
26. februar 2013
Flasket
17. mars 2013
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
72
OG/FG
1052 / 1015
Bitterhet (IBU)
27,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
10,0l
Mengde ferdig øl
9,0l
Gjærbare ingredienser

2000 g Thomas Facett Maris Otter
250 g TF brunmalt
250 g TF lys krystallmalt
100 g TF sjokolademalt

Humle og krydder

20 g Fuggles pellets 5,0 % 60 min
10 g Fuggles pellets 5,0 % 10 min

Andre ingredienser

1/5 ts Supermoss
1/2 ts gjærnæring
1 ts CaCO3
1/2 ts KCl

Meskeinformasjon

60 min ved 68 C
5 min ved 75 C

Gjærtype

Whitelabs WLP013 London Ale

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

14 dager ved 20 C
7 dager ved 4 C

Kommentarer


[BBcode]