Klasse
12B Belgisk fruktlambic
Brygget
2. november 2011
Flasket
5. mars 2013
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1049 / 1010
Bitterhet (IBU)
5,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

3600 g pilsnermalt
2400 g torrified wheat

350 g kirsebær per liter

Humle og krydder

15 hallertauer 50 minutter

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader 60 minutter
68 grader 30 minutter
78 grdaer 15 minutter

Gjærtype

WLP655

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Ca 1 år i kjellerbod, et halvt år i romtemperatur. Kirsebær tilsatt etter 1 år.

Kommentarer

OG før tilsetting av kirsebær.


[BBcode]