Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
2. mars 2019
Flasket
3. april 2019
Alkoholstyrke
10,2%
Farve (EBC)
40
OG/FG
1,108 / 1,030
Bitterhet (IBU)
65,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
31,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

1kg Briess Golden Light DME
6,2kg Pale Malt
0,6kg Mørk Munich
0,35kg CaraGold
0,35kg Caramunich III
0,25kg Victory Malt
0,05kg Carafa Special III

Humle og krydder

44,4g Southern Promise 12% - 60min
25g EKG 5,5% - 20min
25g EKG 5,5% - 5min

Andre ingredienser

0,5stk Whirfloc - 15min
1ts Gjærnæring - 15min

Meskeinformasjon

66c - 90min
77c - 10min

Gjærtype

WLP013

Gjærmengde

1,5+3,5l starter 1pk

Informasjon om gjæring

15 dager primær - 20c
17 dager sekundær - 20c
3,8g/l sukker til karbonering
1pk CBC-1 til karbonering

Kommentarer

140min kok
Tilsatt DME for å treffe pre-boil SG


[BBcode]