Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
21. februar 2015
Flasket
7. mars 2015
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
17,7
OG/FG
160 / 40
Bitterhet (IBU)
52,6 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
39,0l
Mengde ferdig øl
36,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt 2
Crystal 20l
Light Munich
Carapils
Torrefied Wheat

Humle og krydder

Chinook
Cascade
Williamette

Andre ingredienser

Wyest Gjærnæring
Super Moss

Gips
Natron (bakepulver)
Epsom Salt (MagnesiumSulfat)
Kalsiumklorid

Meskeinformasjon

Mesk@67 degC.
Batch sparge

Gjærtype

Wyest 1056

Gjærmengde

2 flasker

Informasjon om gjæring

Gjærstarter 3L
Gjæring i temperatur regulert skap på 19 grader.
1 uke primær.
1 uke sekundær m/tørrhumle.

Nedskjølt til 1 degC før flasking.

Kommentarer

Farge og Bitterhet beregnet med beersmith.


[BBcode]