Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
30. desember 2012
Flasket
13. januar 2013
Alkoholstyrke
5,47%
Farve (EBC)
23
OG/FG
1052 / 1010
Bitterhet (IBU)
40,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

3,90 kg Pale Malt, Maris Otter (5,0 EBC) Grain
0,30 kg Caraamber (Weyermann) (70,9 EBC) Grain
0,30 kg Carabohemian(170-220EBC) (200,0 EBC) Grain
0,30 kg Carahell (Weyermann) (25,0 EBC) Grain
0,30 kg Munich I (Weyermann) (14,0 EBC) Grain

Humle og krydder

60 min 10,00 gm Cascade [8,60 %] (60 min) Hops
60 min 20,00 gm Chinook [12,50 %] (60 min) Hops
25 min 6,00 gm Cascade [8,60 %] (25 min) Hops
25 min 9,00 gm Chinook [12,50 %] (25 min) Hops
28,00 gm Cascade [6,10 %] (Dry Hop 7 days) Hops

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader i 90 min
77 grader i 15 min

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

1 rør i 1700 ml

Informasjon om gjæring

14 dager på 20 grader.

Kommentarer


[BBcode]