Klasse
1F Norsk pilsner butikk-klasse
Brygget
1. desember 2014
Flasket
30. desember 2014
Alkoholstyrke
4,0%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1048 / 1011
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

4kg belgisk pilsnermalt
300g munich II
100g syrnet malt

Humle og krydder

15g magnum 60 min
40g saaz 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66,6`c i 66 min, mash out 76`c i 6 min

Gjærtype

wyeast 2065

Gjærmengde

2 liter starter

Informasjon om gjæring

startet på 8, 10`c i 8 dager, 3 dager på 13`c, cold crash i løpet av 3 dager til 2`c

Kommentarer


[BBcode]