Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser
Bjørnebær
Brygget
1. september 2014
Flasket
10. september 2014
Alkoholstyrke
6,7%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1059 / 1008
Bitterhet (IBU)
12,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner malt 5 kg
Hvete malt 0,7 kg
Munich malt 0,7 kg
Vienna malt 0,7

Humle og krydder

Saaz 3,9% 30g i 90 min
Saaz 3,9% 20g i 5 min

Andre ingredienser

Vørter overført til 3 kg bjørnebær etter 6 dagers gjæring

Meskeinformasjon

63 grader i 60 min

Gjærtype

Wyeast 3711

Gjærmengde

2 pakker 3711

Informasjon om gjæring

26 grader i 6 dager
29 grader i 3 dager

Kommentarer

Bjørnebær fra egen hage. Noen ikke modne


[BBcode]