Klasse
2A Moderne mørk lager
Brygget
7. januar 2018
Flasket
19. januar 2018
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
48
OG/FG
56 / 14
Bitterhet (IBU)
38,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
14,0l
Mengde ferdig øl
8,5l
Gjærbare ingredienser

2kg pilsnermalt
200g caramunich 1
200g aromatic malt
100g chocolate wheat

Humle og krydder

60min 9g Mosaic 13.3%

80C steep 10min
30g Amarillo 8.7%
30g Mosaic

Dryhop
10g Amarillo
20g Mosaic

Andre ingredienser

2g kalsiumsulfat
Ca 0.5g kalsiumkarbonat

Meskeinformasjon

66 grader 1h

Gjærtype

Saflager s-23

Gjærmengde

Ca 0.3L starter

Informasjon om gjæring

10 grader 2 dager
13 grader 5 dager FG 20
Diacetylrast 2 dager 20 grader
Coldcrash + tørrhumling 3 dager

Kommentarer


[BBcode]