Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 11A Belgisk dubbel/Bruin)
Ekstra ingredienser
dadler
Brygget
19. juli 2017
Flasket
7. august 2017
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
35
OG/FG
1,069 / 1,015
Bitterhet (IBU)
20,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

5,9 kg pilsmalt
0,5 kg special b malt
0,25 kg best Munich dark
260g sukker
140g mørk candisirup
100g dadler

Humle og krydder

23g magnum 60 min
15g goldings siste 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader 60 min

Gjærtype

T-58

Gjærmengde

3 poser

Informasjon om gjæring

18g opp til 28 over 2 uker
Ca 1 uke på 28

Kommentarer


[BBcode]