Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
12. januar 2014
Flasket
26. januar 2014
Alkoholstyrke
4,6%
Farve (EBC)
17
OG/FG
1043 / 1008
Bitterhet (IBU)
33,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

4000 g Maris Otter Pale Malt
250 g Cara Pils
250 g Wheat Malt
250 g Crystal 120
250 g Amber Malt

Humle og krydder

50 g Motueka 6.7% first wort hop, kokt 60'
25 g Motueka 6.7% @flame-out
25 g Motueka 6.7% tørrhumlet

Andre ingredienser

1 ts gips i bryggevannet

Meskeinformasjon

90' på 68°-63°C.

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

2 pk = 22 g

Informasjon om gjæring

Pitchet ved 15°C, ca 19°C romtemperatur. Kom seg opp til 20°C og holdt seg der.

Kommentarer


[BBcode]