Klasse
5B Amerikansk brown ale
Brygget
14. februar 2013
Flasket
28. februar 2013
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
39
OG/FG
1060 / 1010
Bitterhet (IBU)
48,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

4700 g maris otter
440 g pale crystal 80 EBC
360 g hvetemalt
180 g sjokolademalt

Humle og krydder

25 g Nortern brewer 10,5 % Mash hop
15 g Nortern brewer 10,5 % i 60 min
27 g Nortern brewer 10,5 % i 15 min
40 g Cascade 7 % i 10 min
42 g Cascade 7 % ved kokeslutt
56 g Centennial tørrhumle i 7 dager

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Innmesk: 62°C, sacc.-rest: 67°C i 75 min, utmesk: 77°C i 20 min

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

1+1 liter starter

Informasjon om gjæring

Gjæret ved 18°C i to dager, romtemperatur (ca 21°C) i åtte dager.

Kommentarer


[BBcode]