Klasse
1C Tsjekkisk pilsner
Brygget
7. desember 2017
Flasket
8. januar 2018
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
9,7
OG/FG
1052 / 1012
Bitterhet (IBU)
35,3 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

9.00 kg Pilsner
0.50 kg Cara-Pils
0.50 kg Melanoidin
0.20 kg Wheat, Flaked

Humle og krydder

60.00 g Perle / Boil 75.0 min
80.00 g Saaz - Boil 45.0 min
50.00 g Saaz - Boil 2.0 min

Andre ingredienser

5.00 g Calcium Chloride in Mash
5.00 g Gypsum Calcium Sulfate in Mash
1.00 Items Whirlfloc Tablet in Boil 10.0 mins
2.00 tsp Yeast Nutrient in Boil 10.0 mins

Meskeinformasjon

Triple step infusion
Protein Rest 50.0 C 20 min
Saccharification 62.0 C 30 min
Saccharification 68.0 C 40 min

Gjærtype

White Labs 830

Gjærmengde

5 liter starter

Informasjon om gjæring

14 days at 10C
2 weeks maturing before bottling.

Kommentarer


[BBcode]