Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
23. august 2012
Flasket
8. september 2012
Alkoholstyrke
5,19%
Farve (EBC)
0
OG/FG
1054 / 1015
Bitterhet (IBU)
18,8 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
44,0l
Gjærbare ingredienser

5700g Maris otter pale malt 5.9 ebc
5700g Wheat malt 3,1ebc
400g crystal 78.8ebc
200g caramunich 90ebc

350g sukker til karbonering

Humle og krydder

36 gram Hallertau 5,9% 60 min
54 gram Saaz 3.7% 28 min
36 gram Saaz 3.7% 15

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

innmesking 52 grader
varmes opp til 67 grader 1 time
10 min 75 grader
skyllet 10 liter med 78 graders vann

Gjærtype

Safbrew WB-06

Gjærmengde

22

Informasjon om gjæring

Gjæret 14 dgr 19 grader
Flaskegjæret 14 dgr 19 grader

Kommentarer


[BBcode]