Klasse
1E Münchener helles
Brygget
24. januar 2018
Flasket
7. februar 2018
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1,046 / 1,010
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

9,75kg Bestmalz Pilsner
400g Bestmalz Caramel Hell

Humle og krydder

110g Smaragd 5,0%aa - 60 min
27g Smaragd 5,0%aa - 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64C - 90 min
78C - 10 min

Gjærtype

Safale W34/70

Gjærmengde

Ca 900 mill. celler

Informasjon om gjæring

Tasty's Fast Lagering Method

Kommentarer

Ølet er ferdig fermentert ila. 5 dager.
Gjær ble dumpet på dag 5, ølet fikk stå i 9 dager på 3C inntil det ble fatet.


[BBcode]