Klasse
4A Engelsk ordinary bitter
Brygget
1. februar 2014
Flasket
14. februar 2014
Alkoholstyrke
4,1%
Farve (EBC)
17
OG/FG
1,039 / 1,008
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,5l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

3.5 kg maris otter pale malt
0.4 kg krystallmalt 60L
0.1 kg amber malt

Humle og krydder

60 min - 10 gram Target (11%)
30 min - 20 gram EKG (6.4%)
5 min - 30 gram EKG (6.4%)

Andre ingredienser

0.5 whirlfloc tablet
0.5 teskje gjærnæring

Meskeinformasjon

Mesket inn med 20 liter vann på 67 grader.
Holdt på 67 grader i en time.
Mwesket ut i 10 minutter på 76 grader.
Skylte med 12 liter vann på 78 grader.

Gjærtype

1318 London Ale III

Gjærmengde

3 dl vasket slurry

Informasjon om gjæring

19 grader i 11 dager.

Kommentarer


[BBcode]