Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
25. januar 2015
Flasket
8. februar 2015
Alkoholstyrke
8,1%
Farve (EBC)
13
OG/FG
1074 / 1012
Bitterhet (IBU)
34,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
48,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner Malt 3 EBC 11000 g
Wheat Malt 3 EBC 4000 g
Cara Crystal 30 EBC 2000 g

Humle og krydder

Centennial 10% alpha 47 g 60 minutes
Perle 9.2% alpha 42 g 10 minutes
Saaz 2.3% alpha 15 g 5 minutes

Andre ingredienser

1 tabelett protafloc 15 min kok

Gjær næring 1 min kok

Brewers Clarex 7 dråper pr. 25 liter

Meskeinformasjon

Mash schedule: 65 degrees for 60 minutes.77 degrees for 10 minutes.

Gjærtype

Abbaye Belgian Ale Y

Gjærmengde

22g pr.25 liter

Informasjon om gjæring

Gjæring 18 C i 4 dager.
Gjæring 20 C i 10 dager

Kommentarer


[BBcode]