Klasse
9E Imperial stout
Brygget
11. oktober 2013
Flasket
11. november 2013
Alkoholstyrke
10,1%
Farve (EBC)
149
OG/FG
1102 / 1025
Bitterhet (IBU)
90,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,5l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

4750 g Maris Otter 5,5 EBC
950 g Munich 25 EBC
850 g Flaket Bygg
450 g Hvetemalt
450 g Flaket Havre
330 g Roasted Barley 1450 EBC
250 g Chocolate Malt 625 EBC
250 g Chocolate Malt 1175 EBC
225 g Amber Malt 70 EBC
225 g Brown Malt 180 EBC
205 g Crystal Malt 120 EBC
205 g Dark Crystal Malt 300 EBC
160 g Black Malt 1450 EBC
375 g lys spraymalt

Humle og krydder

47 g Columbus 15,9%, 60 min
20 g Columbus 15,9%, 15 min
20 g Willamette 6,2%, 15 min
20 g Chinook 12,6%, 5 min
20 g Willamette 6,2%, 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader i 90 min
75 grader i 15 min

Gjærtype

Safale S-04

Gjærmengde

350 mrd. gjærceller

Informasjon om gjæring

18 grader, gradvis hevet til 20 grader etter stormgjæring.

Kommentarer


[BBcode]