Munich malt, 5 kilo
Pilsnermalt, 5 kilo
Lys spraymalt, 4 kilo
Caramunich 2 malt, 2 kilo
Carabohemian, 500 gram
Caraamber, 500 gram
Carafa special 3, 100 gram
sukker, 280 gram til karbonering på flasker
47 gram Magnum (13%), 60 minutter kok
30 gram Hallertau Mittelfrüh (3%), 15 minutter kok
Natron, 10 gram i mesk
Kalsiumklorid, 9 gram i mesk
Kalsiumsulfat, 6 gram i mesk
CaCo3, 5 gram i mesk
1 whirlfloctablett, 15 minutter kok
1 tsk Wyeast gjærnæring, 15 minutter kok
67 grader i 75 minutter
78 grader i 5 minutter
WLP 833
10 rør, 5 l. starter
12 grader i 21 dager
20 grader i 14 dager, karbonering på flasker