Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
5. januar 2014
Flasket
None
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
33
OG/FG
1065 / 1012
Bitterhet (IBU)
21,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

3,50 kg Pale Malt
1,00 kg Munich Malt
0,50 kg Wheat Malt
0,30 kg Carapils (4 EBC)
0,10 kg Dark Crystal Malt (275 EBC)
0,10 kg Rye Malt
0,20 Dark candi sugar (500 EBC)
0,15 Clear candi sugar (1 EBC)

Humle og krydder

27 g Wakatu (7,1 % AA) - 60 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67°C i 75 minutter
75°C utmesk (10 min)

Gjærtype

White Labs Abbey Ale

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

19 grader i 2 uker

Kommentarer


[BBcode]