3,6 kg Castle Pilsner
3,2 kg Flaket hvete
0,4 kg Havregryn
Koketid: 90 min.
60 min: 20 g East Kent Goldings 7,4%
5 min: 5 g East Kent Goldings 7,4%
5 min: 40 g pomeransskall (ferskt, frosset)
5 min: 20 g korianderfrø
5 min: 2 g kamilleblomst
Vannjustering med kalsiumklorid og kalsiumsulfat.
Tilsatt 0,5 tablett Protafloc og 0,5 ts. gjærnæring 15 min. før kokestopp.
Full-volum BIAB. 36,5 L vann.
90 minutter ved 69 C.
10 minutter ved 76 C.
Posen skvist for å hente ut mest mulig. 34 L til kok.
WLP556
1,5 dl slurry
Tilsatt 1 L O2.
Pitch ved 19 C. Økt til 21 C over 2 dager. Gjæret ut ved 21 C i løpet av 10 dager før cold crash.
Ølet er brygget som en kraftig wit, men gjæret med saisongjær.