Klasse
9E Imperial stout
Brygget
5. desember 2017
Flasket
27. desember 2017
Alkoholstyrke
5,7%
Farve (EBC)
76,5
OG/FG
1073 / 1030
Bitterhet (IBU)
58,2 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
18,0l
Mengde ferdig øl
14,5l
Gjærbare ingredienser

German Pale Ale
Crystal
German carafa

Humle og krydder

Tettnanger
Willamette
Hallertrau

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesking 67 C 120 Min øk så temperatur opp til 75 C på 8 min
Mesking på 75 C 10 Min
Tøm mesk og fyll på nytt Skyllevann på 75 C og mesk på 75 C i 20 min

Gjærtype

Mangrove workhorse

Gjærmengde

Starter 1 liter 10Gr

Informasjon om gjæring

1 Liter starter av 1 pk tørrgjær 10Gr Mangove Jack Workhorse M10

Kommentarer


[BBcode]