Klasse
9E Imperial stout
Brygget
2. desember 2014
Flasket
16. desember 2014
Alkoholstyrke
9,2%
Farve (EBC)
99
OG/FG
1082 / 1012
Bitterhet (IBU)
54,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt 7 EBC 5800 g
Cara Pils 37 EBC 700 g
Crystal Malt 120 EBC 372 g
Special B 400 EBC 323 g
Chocolate Malt 1500 EBC 500 g
Wheat Malt 3 EBC 500 g
Dextrose 0 EBC 500 g

Humle og krydder

Centennial 10% alpha 37 g 60 minutes
Cascade 7.6% alpha 30 g 10 minutes
Cascade 7.6% alpha 20 g 5 minutes

Andre ingredienser


Tilsatte 250 gram havregryn i mesken.
Gjærnæring 1 min kok
Profloc 1/2 tab 15 min kok
Brewers clarex 7 dråper pr.25 liter

Meskeinformasjon

Mesket 64 grader i 90 min, og utmesk 78 grader i 10 min

Gjærtype

US05

Gjærmengde

22g

Informasjon om gjæring

18 grader i 5 dager
21 grader i 9 dager

Kommentarer


[BBcode]