Klasse
2B Wiener
Brygget
17. oktober 2017
Flasket
10. desember 2017
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
17
OG/FG
1056 / 1014
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
48,0l
Gjærbare ingredienser

6000g Vienna
2550g Munich
2550g Pilsner
600g Melanoidin 40 EBC
300g Melanoidin 70 EBC

Humle og krydder

50g Magnum 10,2% @ 60 min
40g Mittelfruh 4% @ 15 min
40g Mittelfruh 4% @ 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64 grader i 60 min
76 grader i 10 min

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

1000 mrd celler

Informasjon om gjæring

Pitch på 8 grader,
en uke på 9 grader,
øker 1 grad pr dag til 14.
Står på 14 grader i 14 dager.

Kommentarer


[BBcode]