Klasse
3A Helles bock/Maibock
Brygget
25. januar 2015
Flasket
20. februar 2015
Alkoholstyrke
7,1%
Farve (EBC)
15,6
OG/FG
1,066 / 1,012
Bitterhet (IBU)
25,2 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

3500 gr pils
3000 gr München
300 gr Melanoidin
260 lys spraymalt

Humle og krydder

12 gr Magnum 12,6% 60 min
41 gr Spalt spalter 5,5 % 20 min

Andre ingredienser

Irish moss
gjærnæring

Meskeinformasjon

60 min 66 grder
15 min 78 grader
15 min 78 grader

Gjærtype

WLP 833

Gjærmengde

4 dl

Informasjon om gjæring

2. generasjon

Kommentarer


[BBcode]