4000 g Pale malt (5 EBC)
3000 g Lys flytende maltekstrakt
2000 g Munich malt (25 EBC)
1000 g Carabohemian (180 EBC)
1000 g Muscovadosukker
700 g Carafa I (1100 EBC)
600 g Peat smoked malt (6 EBC)
468 g Black malt (1400 EBC)
400 g Lys DME
200 g Black strap Melasse
-120 min:
41 g Fuggles (4,5 %)
60 g Northern Brewer (8,5 %)
-90 min:
15 g Northern Brewer (8,5 %)
-15 min:
12 g lakrisrot i biter
-10 min:
35 g Hallertauer Mittelfrüh (4,5 %)
-15 min:
1 stk. Whirlfloc
1 tsk gjærnæring
Infusjonsmesking: 60 min @ 70 C.
Partiskylling @ 78 grader.
WLP007 og S-04
2 rør og 2 pakker
20 dager @18 grader
Melasse og muscovadosukker tilsatt tre dager inn i gjæringen.