Klasse
1C Tsjekkisk pilsner
Brygget
30. desember 2012
Flasket
5. februar 2013
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
0
OG/FG
1052 / 1012
Bitterhet (IBU)
32,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
52,0l
Mengde ferdig øl
46,0l
Gjærbare ingredienser

11,00 kg Weyermann Pilsner
0,50 kg Weyermann Cara-Pils

Humle og krydder

120,00 gm Saaz [3,30 %] (75 min)
60,00 gm Saaz [3,30 %] (45 min)
40,00 gm Saaz [3,30 %] (10 min)

Andre ingredienser

2 spisesjeer 5.2 Stabiliser i mesketanken
2 tsp Irish Moss i koketank 10,0 min før slutt
2 stk Servomyces i koketank 10 min før slutt

Meskeinformasjon

90 minutter ved 66C

Gjærtype

Fermentis S-23

Gjærmengde

6 pk a 11g

Informasjon om gjæring

15 dager ved 9C. Deretter 3 uker i modningstank før tapping på flasker.

Kommentarer


[BBcode]