Klasse
12C Flamsk rød
Brygget
25. november 2012
Flasket
14. september 2014
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
31
OG/FG
1058 / 1010
Bitterhet (IBU)
11,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

2000 g Vienna malt
1700 g Pilsner malt
550 g Melanoidin malt
250 g Carapils
250 g Special B
250 g Flaket mais

Humle og krydder

20 g Styrian Golding (5,1%) - 60 min

Andre ingredienser

15 g eikechips - 11 måneder i secondary

Meskeinformasjon

68 grader i 90 min. BIAB

Gjærtype

Wyeast 3763

Gjærmengde

1 smackpack

Informasjon om gjæring

Primary 6 uker ved 20 grader
20 1/2 måned i secondary ved 10-19 grader.

Kommentarer


[BBcode]