Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
21. mars 2013
Flasket
1. april 2013
Alkoholstyrke
6,4%
Farve (EBC)
22
OG/FG
1061 / 1012
Bitterhet (IBU)
59,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

3000 g St. Peters Ekstrakt IPA
1300 g DME
500 g Demerera Sugar
150 g Farin (på flaskene)

Humle og krydder

Medfølgende pose med Maltodextrin/humleolje ble puttet i.
Dessuten
Citra 11% alpha 30 g 15 minutes
Simcoe 13% alpha 30 g 15 minutes
Citra 11% alpha 100 g dry hopped

Andre ingredienser

Skall og saft fra 2 appelsiner kokes sammen med humlene.
Humle kokes 10 l. vann. Kjøles. Ellers følges reglene for settet.
Kastet gjæren som fulgte med...
2 ts. Irish Moss og 1/2 ts. gjærnæring.

Meskeinformasjon

Gjærtype

WLP001 California Ale

Gjærmengde

Ett rør. Starter 1,5 liter, laget et døgn i forveien.

Informasjon om gjæring

20 grader 10 dager.

Kommentarer

Håper det er kommet kullsyre når dere smaker.

:-)


[BBcode]