Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
16. januar 2015
Flasket
4. februar 2015
Alkoholstyrke
6,1%
Farve (EBC)
26
OG/FG
1,061 / 1,017
Bitterhet (IBU)
45,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

4,50 kg Maris Otter Pale Malt (Warminster)
0,40 kg Caraamber (Weyermann)
0,40 kg Caramunich 2 (Weyermann)
0,30 kg Amber Malt (Warminster)

Humle og krydder

21 g Palisade (8,0 % AA) - 60 min
40 g Cascade (7,5 % AA) - 15 min
20 g Palisade (8,0 % AA) - 15 min
19 g Amarillo (8,5 % AA) - 0 min
19 g Cascade (7,5 % AA) - Tørrhumle (7 dager)
11 g Palisade (8,0 % AA) - Tørrhumle (7 dager)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68°C i 70 minutter
75°C utmesk (5 min)

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

Gjæres på 20 grader i 2 uker

Kommentarer

Vannjustering
3,7 gram Gypsum
3,3 gram NaCl


[BBcode]