Maris Otter Pale Malt 4000g
Rye Malt (e.l.) 200g
Crystal Malt 120 600g
Chocolate Malt 400g
Black Malt 400g
Flaked Oats (e.l.) 200g
Flaked Barley (e.l.) 200g
Flaked Wheat (e.l.) 200g
Northern Brewer 10.5% 50g @60'
Northern Brewer 10.5% 50g @5'
Mesket ved 66°-64°C ca 80'.
Batch sparge.
Safale S-04
1 pk (?)
Tørrgjær rett i vørter, som da holdt 15°C. 18°-19°C neste dag, opptil 20°C deretter.
Noen av kornslagene ble byttet ut (ut fra hva som var tilgjengelig i bryggebutikken) uten at jeg har nøyaktige notater om hvordan; f eks er det mulig hveteflak ble erstattet med hvetemalt. Dette har ingen vesentlig innvirkning på smaken.
Flasket om til konkurranseflasker; vi får håpe en eventuell oksidasjon er typeriktig.