Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
23. november 2014
Flasket
7. desember 2014
Alkoholstyrke
6,5%
Farve (EBC)
11,5
OG/FG
1,060 / 1,012
Bitterhet (IBU)
30,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt
Munich Malt
Biscuit Malt
Melanoiden Malt
Farin

Humle og krydder

Styrian Goldings
Saaz

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader Celcius i 60 minutter.

Gjærtype

wlp 530

Gjærmengde

220 mrd. celler

Informasjon om gjæring

Start gjæring på 19 grader Celcius. Etter tre dager , øk til 25 grader Celcius, der den står i ca. 11 dager til.

Kommentarer


[BBcode]