Klasse
13G Klassisk norsk hjemmebrygg
Brygget
10. november 2013
Flasket
9. desember 2013
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
70
OG/FG
1070 / 1020
Bitterhet (IBU)
10,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
95,0l
Mengde ferdig øl
90,0l
Gjærbare ingredienser

Stjørdalsmalt
Pale Ale malt
Crystal malt
Mørk sirup
Demerarasukker
Farin

Humle og krydder

Target bitterhumle
Saaz aromahumle

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

30 min 55 grader
60 min 67 grader

Gjærtype

Wyeast 1318

Gjærmengde

0,5 liter slurry

Informasjon om gjæring

20 dager på 18 grader

Kommentarer

Stjørdalsmaltet er egenmaltet baser på lokalt dyrket tiril


[BBcode]