Klasse
9C Foreign extra stout
Brygget
5. oktober 2016
Flasket
21. november 2016
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
146
OG/FG
1,077 / 1,023
Bitterhet (IBU)
70,2 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
46,0l
Mengde ferdig øl
35,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale 9,9kg
Brown Malt 2,1kg
Black Malt 0,7kg
Crystal 120 0,2kg
Chocolate 0,1kg
DME 2kg

Humle og krydder

Fuggles 280g 120min
Fuggles 87g 30min
Fuggles Tørr

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Hovedmesk 69grader - 90min
Utmesk 78grader 5min
PH 5,4
Justert med CaSO4 gips

Gjærtype

London Ale III 1318

Gjærmengde

1,5dl slurry

Informasjon om gjæring

20 grader 14 dager
Omstikk til glasskar i 1 mnd

Kommentarer


[BBcode]