Klasse
10D Saison
Brygget
14. mai 2015
Flasket
28. mai 2015
Alkoholstyrke
6,7%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1,057 / 1,006
Bitterhet (IBU)
32,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
47,0l
Gjærbare ingredienser

9kg pils
1kg vienna
1kg hvete
0.6kg

Humle og krydder

30g perle 60min
50g sorachi 15min
50g kohatu 15 min
50g sorachi 0min
50g kohatu 0 min

Andre ingredienser

protaflock 15 min
1ts gjærnæring

Meskeinformasjon

55c Innmesk
64c i 60 min
78c i 10 min

Gjærtype

French saison

Gjærmengde

1200 mill celler

Informasjon om gjæring

Pitch på 20c
Startet gjæring på 19c
Økte til 22c på dag 5
Coldcrash over 2 dager

Kommentarer


[BBcode]