Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 6000 g
Munich Malt 20 EBC 20 EBC 5200 g
Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 1000 g
Chocolate Malt 800 EBC 150 g
Dry Light Extract 8 EBC 700 g
Saaz 2.8% alpha 85 g 60 minutes
Hersbrucker 2.1% alpha 85 g 60 minutes
Saaz 2.8% alpha 67 g 10 minutes
Hersbrucker 2.1% alpha 67 g 10 minutes
Styrian Golding 4.0% alpha 67 g 10 minutes
Appelsinskall (60 gr.), nellik (6 spiker), lakrisrot (20 gr.), en vaniljestang og en kanelstang.
68 degrees for 90 minutes.
WLP833
Flere store startere
Gjæret i to separate bøtte, begge i kjøleskap på ca. 8-9 grader.
Flaskes med 6 gr. sukker pr. liter. (Cane sugar)
2 uker i romtemperatur på flaske ved naturlig karbonering, deretter mange, lange, uker i kjøleskap (0 -1 gr.)