Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 7C Belgisk wit)
Ekstra ingredienser
Brygget
None
Flasket
None
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
16
OG/FG
1050 / 1008
Bitterhet (IBU)
20,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

pale malt, Munich, hvetemalt

Humle og krydder

herbrucker

ingefær, appelsinskall, sitronskall, korianderfrø, keffir lime, khmer pepper, afrikansk pepper, nepalelisk longpepper, grønn te

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

50 grader 30 min, 68 grader 90 min

Gjærtype

belgian abbey 2

Gjærmengde

100 gram fersk

Informasjon om gjæring

topphøstet direktepinchet

20 grader i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]