Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
25. januar 2015
Flasket
20. februar 2015
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1,044 / 1,007
Bitterhet (IBU)
21,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt
Hvetemalt
Torrified hvetemalt
Munich type 1

Humle og krydder

Northern Brewer
Saaz
Appelsinskall
Koriander

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

40 grader C i 10 min
51 grader C i 15 min
67 grader C i 45 min
78 grader C i 5 min

Gjærtype

WYEAST 3944

Gjærmengde

200 milliarder

Informasjon om gjæring

26 dager på 20 grader C

Kommentarer


[BBcode]