Pilsner Malt 3 EBC 3700 g
Flaked Wheat 3 EBC 2000 g
Munich Malt 12 EBC 350 g
Flaked Oats 4 EBC 1000 g
Sauer Malt 3 EBC 200 g
Fuggle 4.5 % 60 g mash hop
Fuggle 4.5 % 20 g FWH
Fuggle 4.5 % 10 g 5 min
30 gram appelsin,5 min.
15 g. Koriander, 5 min.
Malten: 30 min på 30 grader, 30 min på 50, 30-45 på 67, 15 min på 75.
Hvede og havre og lidt pilsner malt: 15 min ved 58 og 15 ved 65 og 15 min i kog.
wlp400 og lacto
mr malty
tilsatte 4 liter lactostarter ved start av kogning (syrnet i 3 dage med lactopiller).
18 grader i 1 uke.
20 grader i 2 uker.