Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
None
Flasket
None
Alkoholstyrke
4,6%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1051 / 1016
Bitterhet (IBU)
15,0 ()
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
30,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner Malt 3 EBC 3700 g
Flaked Wheat 3 EBC 2000 g
Munich Malt 12 EBC 350 g
Flaked Oats 4 EBC 1000 g
Sauer Malt 3 EBC 200 g

Humle og krydder

Fuggle 4.5 % 60 g mash hop
Fuggle 4.5 % 20 g FWH
Fuggle 4.5 % 10 g 5 min
30 gram appelsin,5 min.
15 g. Koriander, 5 min.


Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Malten: 30 min på 30 grader, 30 min på 50, 30-45 på 67, 15 min på 75.
Hvede og havre og lidt pilsner malt: 15 min ved 58 og 15 ved 65 og 15 min i kog.

Gjærtype

wlp400 og lacto

Gjærmengde

mr malty

Informasjon om gjæring

tilsatte 4 liter lactostarter ved start av kogning (syrnet i 3 dage med lactopiller).

18 grader i 1 uke.
20 grader i 2 uker.

Kommentarer


[BBcode]