Klasse
10D Saison
Brygget
18. mai 2012
Flasket
31. mai 2012
Alkoholstyrke
7,3%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1062 / 1007
Bitterhet (IBU)
20,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

5100 gram Pils malt
240 gram Munich malt
240 gram Wheat malt
60 gram Caramunich 2
500 gram Dememera sukker

Humle og krydder

65 gram Hallertauer Hersbrucker 3,7% 60 min
35 gram Hallertauer Hersbrucker 3,7% 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

1t @ 67grC

Gjærtype

WLP565

Gjærmengde

280 bill celler

Informasjon om gjæring

tilsatt 1min O2 ved 1L/min før gjæring
Startet gjæring ved 20 grader, økt 1 grad per dag til 30 grader (dag 9) Deretter senket tilbake 1 grad per dag til 23 grader (dag 14).

Kommentarer

Naturlig karbonert til vol co2: 2,9


[BBcode]