7.6kg Pale Ale
0.85kg Havregryn
0.6kg Sjokolade Malt
0.45 CaraGold
0.45kg Roasted Barley
0.45kg Caramunich III
0.45kg Special B
0.30kg Carapils
0.45kg Candi Syrup D-90
0.30kg Demerarasukker
40g Chinook 13% - 60min
30g Chinook 13% - 30min
50g Mandarina Bavaria 7,6% - 15min
50g Mandarina Bavaria 7,6% - 5min
12g CaCO3 - mesk
6g NaHCO3 - Mesk
6g Lactic Acid - Mesk
1stk Servomyces - 15min
1ts Gjærnæring - 15min
0.5 stk Whirlfloc - 15min
150g Cacao nibs - Sekundær
100ml Hasselnøtt essens - Ved flasking
Dobbeltmesk med Speidel 20.
Runde 1:
64C - 60min
77C - 5min
6L Skyllevann på 79C (For å erstatte væsketap til malt)
Runde 2:
64C - 60min
77C - 5min
8L Skyllevann på 79C
WLP001
Ca. 700 milliarder
To stegs starter på hhv 2 og 5L fra en pakke gjær.
- Cacao nibs ble røstet 10min på 150C og trukket 7 dager i rom.
- Cacao nibs sammen med rom ble tilsatt på sekundær 10 dager før flasking.
- 1/2 pakke rehydrert CBC-1 til karbonering.
- Primet med 76g sukker til 18L.